Colliers International Group Inc. (NASDAQ:CIGI) (TSX:CIGI) on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista. Colliers on nopeiten kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2017 oli 2,3 miljardia dollaria (2,7 miljardia dollaria tytäryhtiöt mukaan lukien). Colliersilla vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Tämän ansiosta yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Sijoitustenhallintapalveluidensa kautta yrityksellä on yli 20 miljardia dollaria hallittavia varoja maailman arvostetuimmilta institutionaalisilta asuntosijoittajilta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (International Association of Outsourcing Professionals) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä. Commercial Property Executive -media on nimennyt Colliersin parhaaksi omaisuudenhoitajaksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Colliers International Finland toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 20 kauppakeskuksen ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

Markkinointiviestinnän harjoittelija

Tarjoamme markkinointiviestinnän opiskelijalle erinomaisen mahdollisuuden suorittaa opintoihin sisältyvä työssäoppimisjakso kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa. Harjoittelu on palkaton.

Colliers International Finlandin markkinointiviestinnän tiimi vastaa mm. konsernin markkinoinnista sekä niin ulkoisesta kuin sisäisestä viestinnästäkin. Tiimi tuottaa konsernin liiketoimintaan yrityksen brändin mukaista materiaalia päivittäisen työn tueksi. Tehtäviämme ovat mm. markkinointi- ja mainosmateriaalien taittaminen sekä markkinoinnin ja viestinnän monimuotoinen suunnittelu ja toteutus.

Tehtäviisi kuuluu markkinointi- ja viestintätiimin avustaminen päivittäisissä tehtävissä sekä erityisesti markkinointi- ja asiakasmateriaalin stilisointi brändin mukaiseksi.

Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta markkinoinnista ja aiheeseen liittyviä opintoja, mutta vielä enemmän annamme painoarvoa can do -asenteelle ja innokkuudelle monipuolisia markkinoinnin tehtäviä kohtaan. Olet motivoitunut, aktiivinen ja kehityshaluinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-valmiudet (Ms Office) ja mahdollisesti tuntemusta Adobe InDesign ja PhotoShop -ohjelmista.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön sekä vaihtelevia tehtäviä osaavassa tiimissämme. Harjoittelu voidaan aloittaa sopimuksen mukaan ja toivomme, että harjoittelun kesto on vähintään 3 kuukautta.

Tartu haasteeseen ja vakuuta meidät innokkuudestasi. Täytä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Lisätietoja harjoittelupaikasta: tiedotus(at)colliers.com.

Hakuaika alkaa: 21.12.2018 09:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59