Colliers International Group Inc. (NASDAQ:CIGI) (TSX:CIGI) on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista. Colliers on nopeiten kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2017 oli 2,3 miljardia dollaria (2,7 miljardia dollaria tytäryhtiöt mukaan lukien). Colliersilla vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Tämän ansiosta yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Sijoitustenhallintapalveluidensa kautta yrityksellä on yli 20 miljardia dollaria hallittavia varoja maailman arvostetuimmilta institutionaalisilta asuntosijoittajilta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (International Association of Outsourcing Professionals) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä. Commercial Property Executive -media on nimennyt Colliersin parhaaksi omaisuudenhoitajaksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Colliers International Finland toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 20 kauppakeskuksen ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

Harjoittelija talouspalvelut

Vuokrahallintoassistentti harjoittelija tuntityö, Helsinki

Vuokrahallintoassistenttina vastaat merkittävien asiakkaidemme kiinteistöhallintoon liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen vuokrahallintoreskontran ylläpito ja asiakaspalvelu, lisäksi tähän liittyvät raportoinnit ja seuranta. Järjestelmänä on käytössä Tampuuri kiinteistöhallintajärjestelmä.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta sekä taloushallinnon perusteiden osaamista. Annamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Hyvä Excel-osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti mutta tärkeänä osana tiimiä aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Ongelmien ratkaisu ja päätöksenteko itsenäisesti on sinulle helppoa. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa.

Työtarpeesi voi olla tuntityö pohjaista tai voimme tarjota sinulle harjoittelupaikan työharjoittelun ajaksi.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa Vuokrahallintopäällikkö Tuulia Aaltonen puh. 020 130 2945 tai tuulia.aaltonen@colliers.com ma-ke klo 8-16. 

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.1.2019 mennessä.
Käsittelemme hakemuksia ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 19.12.2018 08:00Hakuaika päättyy:31.01.2019 23:59