Colliers International Group Inc. (NASDAQ:CIGI) (TSX:CIGI) on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista. Colliers on nopeiten kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2017 oli 2,3 miljardia dollaria (2,7 miljardia dollaria tytäryhtiöt mukaan lukien). Colliersilla vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Tämän ansiosta yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Sijoitustenhallintapalveluidensa kautta yrityksellä on yli 20 miljardia dollaria hallittavia varoja maailman arvostetuimmilta institutionaalisilta asuntosijoittajilta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (International Association of Outsourcing Professionals) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä. Commercial Property Executive -media on nimennyt Colliersin parhaaksi omaisuudenhoitajaksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Colliers International Finland toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 20 kauppakeskuksen ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

Ylläpitopäällikkö. Tampere

Ylläpitopäällikkö, Tampere

Tervetuloa kiinteistöalan näköalapaikalle Tampereelle. Colliers International Finlandissa pääset mukaan toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon säilyttäminen ja kehittäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

Tehtäviisi kuuluu:

 • vastata nimettyjen toimitilakiinteistöiden yllä- ja kunnossapidosta sekä budjetista
 • teknisen isännöinnin tehtävät
 • ylläpitopalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
 • työskentely tiiviissä yhteistyössä asiakastiimin muiden jäsenten sekä asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa

Arvostamme: 

 • kokemusta kiinteistöjen ylläpidon, teknisen isännöinnin ja korjaushankkeiden projektinjohto tehtävistä
 • erityisesti RAU- / LVI- tekniikan koulutusta sekä työkokemusta
 • jos olet suorittanut ITS/AIT –tutkinnon, tai olet halukas jatkokouluttautumaan
 • työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen, omaat hyvät asiakaspalvelutaidot sekä haluat sitoutua työtehtäviisi
 • hyvää MS Office -ohjelmien osaamista
 • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen ja motivoivan työn osaavassa, Suomen laajimmassa kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tomi Jokio: tomi.jokio@colliers.com.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 3.2.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hakuaika alkaa: 27.12.2018 08:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59