Colliers International Group Inc. (NASDAQ:CIGI) (TSX:CIGI) on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista. Colliers on nopeiten kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2017 oli 2,3 miljardia dollaria (2,7 miljardia dollaria tytäryhtiöt mukaan lukien). Colliersilla vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Tämän ansiosta yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Sijoitustenhallintapalveluidensa kautta yrityksellä on yli 20 miljardia dollaria hallittavia varoja maailman arvostetuimmilta institutionaalisilta asuntosijoittajilta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (International Association of Outsourcing Professionals) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä. Commercial Property Executive -media on nimennyt Colliersin parhaaksi omaisuudenhoitajaksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Colliers International Finland toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 20 kauppakeskuksen ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

IT Asiantuntija

Haemme IT Asiantuntijaa

Haemme IT Asiantuntijaa kiinteistöalan ammattilaisten joukkoon kehittämään tulevaisuuden kiinteistöpalvelua.  Colliers -konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan kiinteistöjohtamisen maailmaan.

Kyse on vuoden 2019 loppuun kestävästä määräaikaisesta tehtävästä. Tehtävä sisältää yhtäältä tyypillisiä IT:n lähituki -tehtäviä, mutta iso osa tehtävänkuvaa on luoda uutta ja modernia IT -infrapalveluiden toimintamallia yhteistyössä Colliersin EMEA IT- organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:
•  Vastaat osaltasi ICT – palveluiden operatiivisesta toiminnasta (työasema- ja mobiililaitteet, tietoliikenne, tietoturva, palvelimet),
•  toimit yhdyshenkilönä liiketoiminnan, ulkoisten kumppaneiden ja EMEA IT -organisaation välillä,
•  seuraat kumppaneiden palvelun laatua ja palvelutasoja,
•  koordinoit palveluiden kehittämiseen liittyviä projekteja sekä osallistut emoyhtiön palveluiden lokalisointihankkeisiin ja
•  kehität aktiivisesti palveluita yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa.

Arvostamme:
•  kokemusta ICT-palvelutuotannosta ja sen kehittämisestä,
•  näkemystä teknologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tarpeisiin,
•  kokemusta monitoimittajaympäristön ohjaamisesta,
•  kokemusta ICT – hankinnoista, projektiosaamisesta sekä tietoturvasta ja
•  yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja (myös englanniksi) sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme:
•  motivoivan työn osaavassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa
•  mahdollisuuden kehittyä tehtävän mukana
•  työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä

Lisätietoja tehtävistä antaa Heikki Ala puh. 040 - 502 8845 tai sähköpostitse: heikki.ala@colliers.com.

Hakuaika alkaa: 09.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59