Colliers International Group Inc. (NASDAQ:CIGI) (TSX:CIGI) on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöpalveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Yritys toimii 69 maassa, ja sillä on palveluksessaan yli 13 000 ammattilaista. Colliers on nopeiten kasvava julkinen ja maailmanlaajuinen, kiinteistöpalveluja sekä sijoitustenhallintaa tarjoava pörssiyhtiö, jonka liikevoitto vuonna 2017 oli 2,3 miljardia dollaria (2,7 miljardia dollaria tytäryhtiöt mukaan lukien). Colliersilla vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Tämän ansiosta yrityksen ammattilaiset tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Sijoitustenhallintapalveluidensa kautta yrityksellä on yli 20 miljardia dollaria hallittavia varoja maailman arvostetuimmilta institutionaalisilta asuntosijoittajilta.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliers on sijoitettu sadan parhaan maailmanlaajuisen ulkoistamispalvelun joukkoon kansainvälisen ulkoistamisammattilaisten järjestön (International Association of Outsourcing Professionals) listalla 13 vuonna peräkkäin, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kiinteistöpalveluyrityksellä. Commercial Property Executive -media on nimennyt Colliersin parhaaksi omaisuudenhoitajaksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Colliers International Finland toimii Suomessa 18 paikkakunnalla ja työllistää yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 20 kauppakeskuksen ja 1 500 toimitilakiinteistön sekä 18 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista.

BI / Raportoinnin osaaja

Haemme BI / Raportoinnin osaaja

Haemme BI / Raportoinnin osaajaa kiinteistöalan ammattilaisten joukkoon kehittämään tulevaisuuden kiinteistöpalvelua. Colliers -konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan kiinteistöjohtamisen maailmaan.

Tehtävässä pääset luomaan ja kehittämään uutta ja nykyaikaista raportointialustaa yhteistyössä yrityksen eri vastuualueiden sekä asiakkaidemme kanssa. Tehtävään kuuluu myös tiivis yhteistyö Colliersin EMEA IT- organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluu: 

 • asiakasraportointi ja sen kehittäminen,
 • toimit yhdyshenkilönä paikallisen ja EMEA IT organisaation, liiketoiminnan sekä ulkoisten kumppaneiden välillä,
 • seuraat palvelun laatua ja palvelutasoja ja
 • kehität aktiivisesti palveluita yhteistyössä sisäisten palvelualueiden sekä ulkoisten asiakkaidemme kanssa.

Arvostamme:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
 • kokemusta raportointityökaluista (esim. PowerBI, Qlik, Tableau),
 • perusymmärrystä tietokannoista (esim. SQL), ETL työkaluista ja data-analytiikasta,
 • MS ympäristön osaamista (mm. Sharepoint),
 • projektiosaamista nykyaikaisin menetelmin ja
 • yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja (myös englanniksi) sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme:

 • motivoivan työn osaavassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa,
 • mahdollisuuden kehittyä tehtävän mukana,
 • työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Heikki Ala puh. 040 - 502 8845 tai sähköpostitse: heikki.ala@colliers.com.

 

 

Täytä sähköinen hakemus 25.1.2019 mennessä osoitteessa https://www.ovenia.fi/yritys/rekrytointi/avoimet-tyopaikat. Toimi ripeästi, käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa.

 

Hakuaika alkaa: 09.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:03.02.2019 23:59